- Yüklenici firma tarafından Birliğimize tahsis edilmiş 444 32 86 numaralı telefondan, 7 gün 24 saat rezervasyon yaptırabilirsiniz.
- Rezervasyonlar hareket saatinden en az 4 saat öncesine kadar yaptırılmalıdır.
- Şoför tarafından sunulan “Araç Kullanım Formu”nun ilgili yerleri doldurulmak suretiyle imzalı 1 (bir) nüshası alınmalıdır.
- İptal, rötar ve gecikmelerde en az 3 saat öncesine kadar 444 32 86 numaralı telefon aranarak yüklenici firmaya haber verilmelidir.
- Araç, istenilen yere en fazla 15 dk. rötar yapabilir, daha fazla gecikmelerde ise yüklenici firma ve Türkiye Belediyeler Birliği bilgilendirilmelidir.
- Hizmetten yararlanabilmek için, araç sürücüsüne, kurum kimliği, görevlendirme belgesi ve nüfus kimliği ibraz edilmelidir.
- Ulaşım detayları (tarih, saat, araç plakası, sürücü bilgileri v.b.) yolcunun cep telefonlarına SMS olarak bildirilecektir.
- Şoför veya araçla ilgili herhangi bir şikâyet yüklenici firmaya ve Türkiye Belediyeler Birliğine bildirilmelidir.
- Yolcu, şoförü trafik kurallarına aykırı herhangi bir harekete zorlayamaz.
- Yolcuya en fazla 1 adet binek oto veya yolcunun 3’ten fazla olması halinde 1 adet 7 kişilik minibüs kullanımına sunulur.
- Tam - Yarım gün tahsis hizmetini, nüfusu 10.000 ve üzeri belediyelerin belediye başkanları ile nüfusu 50.000 ve üzeri belediyelerin hizmetten yararlanacak görevlileri kullanabilir.
- Bu hizmetler için firmaya, şoföre ve Türkiye Belediyeler Birliğine herhangi bir ödeme yapılmaz.
|